Daftarlah sebagai ahli website ini di sini

03 January 2012

INFO untuk Fisabilillah

Rahsia Merah Komunis!

Mungkin ada saudaraku yang akan terguris hati dengan artikel ini, saya menyusun sepuluh jari minta ampun dan maaf sekiranya tersalah bahasa, namun apa yang saya akan tulis adalah fakta untuk mengingatkan saudaraku sekalian.

Komunis? Ia adalah sebuah ajaran yang di bawa oleh Mao Ze Dong! Beliau mempunyai pertalian dengan keluarga Li yang merupakan agent kepada illuminati. Guru beliau ialah Li Ta-Chou iaitu orang yang mempunyai pertalian dengan Red Spears yang merupakan satu pertubuhan sulit yang berhubungan dengan illuminati.

Tahukah saudaraku sekalian,

bahawa tanah melayu mempunyai hubungan yang sangat akrab dengan negara china ketika zaman pemerintahan beraja. Mereka saling tolong menolong antara satu sama lain! Apabila maharaja digulingkan, parti komunis memerintah... hubungan dengan kita juga berubah. Sebenarnya orang cina adalah orang baik terutama yang mengamalkan konficius, ajaran tao dan buddha tapi yang mengamalkan ajaran komunis ini lah yang menjadi musuh kita. Sejak kedatangan mereka di tanah melayu, mereka ingin sekali tanah ini jatuh ke tangan komunis seterusnya menghapuskan sistem monarki di tanah melayu. Tapi mereka masih gagal kerana orang melayu berpegang teguh pada adat dan ajaran Islam. Jadi mereka sedaya upaya memecah belahkan orang melayu... mereka juga guna bermacam-macam cara untuk menghapuskan sistem raja raja melayu. Sekiranya ia negara ini jatuh ke tangan komunis, ia adalah sesuatu yang membahayakan orang kita.

 (lihat hand sign dia...)
Tengok lah pasukan merah penyokong Thanksin... yang juga di sokong raja Thai. Thanksin juga orang illuminati. Mereka ingin merampas kembali kuasa. Inilah merah komunis!

MEREKA SUDAH TAHU KEBANGKITAN ISLAM DARI TIMUR!

Sabda Nabi SAW,

"Akan datang Panji-panji Hitam dari Timur, seolah-olah hati mereka adalah kepingan-kepingan besi. Siapapun yang mendengar tentang mereka, hendaklah datang kepada mereka dan berbaiatlah kepada mereka, sekalipun terpaksa merangkak di atas salju." (Al-Hafiz Abu Nuaim)


Kata Sayidina Ali,
"Maka Allah Azza wa Jalla menghimpunkan sahabat-sahabatnya (tentara al-Mahdi yang dipanggil Ikhwan) sejumlah tentara Badar dan sebanyak tentara Talut, yaitu 313 orang lelaki, seolah-olah mereka itu singa-singa jantan yang keluar dari hutan. Hati mereka itu ibarat kepingan-kepingan besi. Kalau mereka berkehendak untuk memindahkan gunung, niscaya akan mereka lakukan. Pakaian mereka sejenis dan seolah-olah mereka itu dari satu ibu dan satu ayah."

Tentera Sabilillah adalah warisan dari tentera ketika perang badar iaitu ketika kegemilangan Islam. Mereka juga telah ketahuinya, mereka telah mencari jalan untuk memecahkan perpaduan kita, dengan menghantar dakyah "komunis" untuk masuk dalam perjuangan kita! Lihatlah hari ini... apa yang berlaku pada kita? perpecahan ini berpunca dari siapa? 30 juzuk Al-Quran tidak boleh dikurang atau ditambah......

Berpegang teguhlah kita pada perjuangan asal, jangan "membawa" cara komunis. Janganlah kita terpedaya dengan dakyah orang barat yang menggunakan orang cina seperti mao ze dong sebagai boneka untuk mempengaruhi kita. Selagi kita berpegang pada Al-Quran dan Sunnah, Insya Allah kita takkan sesat!

Jangan sibuk bangga dengan budaya gangsterism untuk tujuan menunjuk. Jika saudaraku bersikap demikian, kamu sebenarnya hanya digelakkan oleh golongan atasan mereka, kerana telah terpedaya dengan dakyah mereka. Freemason itu satu yang merbahaya. Mereka tidak menular secara terang tapi secara senyap. Mereka set kan minda orang ramai sejak dari zaman dulu lagi supaya menurut kehendak atau matlamat yang mereka telah set kan. Lihat lah di Amerika syarikat sana. Ia merupakan satu ladang yang penuh dengan sumber manusia untuk dijadikan korban. Hidup mereka telah di setkan oleh orang-orang yang digelar hidden hand ini. Mereka hidup bagaikan dalam mimpi. Mereka juga telah diprogram menjadi negara sosial yang liberal serta bersimbol seks. Sebenarnya tiada perempuan lahir nak jadi stripper atau pelacur tapi minda mereka telah di program untuk jadi sedemikian. Lihatlah betapa kesiannya mereka.

Agama kristian yang suci juga telah dinodai oleh golongan ini. Mereka telah di manipulasi oleh paulus tentang konsep trinity di mana Nabi Isa (Jesus) di jadikan anak Tuhan. Sebenarnya, ia bukanlah ajaran sebenar Jesus. Pengikut paling kanan sebenarnya bernama Barnabas. Tapi sebab Barnabas membawa ajaran yang betul maka Gospel of Barnabas telah di tolak bulat-bulat kerana dia mengakui kerasulan Nabi Muhammad S.A.W sebagai rasul yang terakhir. Agama kristian yang sekarang ini adalah agama Pagan yang telah dijenama semula. Pagan ialah satu agama orang eropah yang menyembah berhala.

Mari kita lihat spekulasi mereka pada hari krismas dan santa claus.

Pada tanggal 25 Disember sebenarnya tiada makna pada orang kristian, tapi ia sebenarnya adalah tarikh lahir dewa pagan yang sangat dihormati. Manakala santa pula adalah jelmaan dewa kaum pagan.


Lihatlah paus yg menyembah matahari... Jesus dianggap jelmaan matahari dalam agama Pagan.

Mari kita lihat pokok krismas yang terang-terang berunsur illuminati.

Lihatlah dunia, bahawa pokok krismas itu terang terang menggambarkan agama ini telah dinodai oleh freemason dan illuminati. Pokok berbentuk segitiga dan atas sekali umpama mata...

Jesus juga telah diperolokkan oleh golongan ini. Jesus adalah seorang yang lemah dan tak berdaya. sebab itu Paus iaitu ketua roman katolik sekarang ni menggunakan salib berbentuk "twisted cross" yang mana salib itu sebenarnya memperolokkan Jesus.


Salib umpama runtuh. Mereka hanya mentertawakan berbilion orang yang menganut agama ini.


Lihat pula gambar ini, ada salib satanic utk upacara ini. Salib yg juga di guna black metal! Bukan sahaja orang Islam cuba di hapuskn tapi juga semua orang didunia ini melalui konsep liberal.


Sedarlah wahai tentera fisabilillah sekalian, perjuangan kita belum selesai. Kita telah dijajah minda dan perlakuan. Sedarkah saudaraku... Bangunlah dari mimpi mu?

Muafakat Asas Perpaduan Ummah.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...